Arvomme

 

 

Satumaisuus

 

Satumaisuus tarkoittaa paitsi tarinallisuutta, myös luovuutta ilman rajoituksia. Saduissa ja leikeissä on turvallista harjoitella tunteita ja käydä läpi elämän isoja teemoja. 

 

Lapsilähtöisyys

Tavoitteenamme on tehdä tuotteita, jotka lapsikin valitsisi päällensä, ja jotka miellyttäisivät myös aikuisen silmää. Käyttämämme puuvilla on pehmeää päällä. Vaatteet on suunniltetu niin, että lapsen on ne helppo pukea itse päälle, ja niissä on hyvä liikkua. 

 

Sallivuus


Julistamme ilosanomaa armollisuudesta ja elämästä nauttimisesta. Laadusta ja
turvallisuudesta emme tingi, mutta muuden asioiden ei tarvitse olla niin justiinsa. Meidän kuosit ovat sopivasti liian isoa silmää ja liian pitkiä ja kiharia hiiren häntiä. Sallivuus on myös sitä, että tehdään asioita vähän eri tavalla kuin on totuttu. Tarinalliset kuvitukset löytyvät tavanomaisesti lasten satukirjoista. Me haastamme pohtimaan, miksi satu ei voisi olla lapsen vaatteessa? 

 

Kotimaisuus

Vaatteemme ommellaan Suomessa. Myös vaatteiden pesu- ja logolaput painetaan Suomessa Lahdessa. Me haluamme tukea suomalaista työtä ja suosimmekin suomalaista vaihtoehtoa aina kuin mahdollista.  Me haluamme tuntea ihmiset, jotka vaatteemme valmistaa.