Toimitusehdot

Luu Fairytale Oy (Y-tunnus 3180848-3) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja maailmalle. Meidän kankaista saa valmistaa tuotteita myyntiin. Kankaiden minimitilausmäärä on 40 cm. Pidätämme oikeuden niin toimitusehtojen kuin hintojenkin muutoksiin.

 

Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan tavallisesti 5 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Kampanjoiden aikana toimitusajoissa voi olla hiukan viivettä. 

Huom! Vaaleanpunaisen Hiirulaiset juoksupyörässä-trikookankaan toimitusaika on poikkeuksellisesti noin 1,5 viikkoa.  

 

Toimitustapa ja toimituskulut

Kankaissa ja vaatteissa toimituskulut Suomeen alkavat 4,90 eurosta (korttien toimituskulut alkaen 1,90 euroa). Tarjoamme ilmaiset postikulut yli 120 euron tilauksiin (ei koske kotiinkuljetusta).  Toimituskulut lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan tilausta tehdessä.

Mikäli paketti palautuu myyjälle, veloitamme uudelleenlähetyksestä uudet lähetyskulut 6 euroa ja noutamatta jääneistä paketeista käsittelykulut 15 euroa.

 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voi maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki, maksukortit, MobilePay, lasku ja osamaksu (Collector Bank). Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

 

Vaihto- ja palautusehdot

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Poikkeuksena tähän määrämittaan leikatut kankaat, joilla ei ole palautusoikeutta. Vaihto toiseen tuotteeseen on ilmainen ensimmäisellä vaihtokerralla.  Palautuksesta asiakas maksaa itse postituskulut. Palautettavien ja vaihdettavien tuotteiden tulee olla pesemättömiä ja käyttämättömiä. Hintalappujen tulee olla paikoillaan.

Palautusmaksut hoituvat Paytrailin kautta. Mikäli maksu on maksettu tilitä, Paytrail pyytää sähköpostitse tilinmeroa, johon rahat voi palauttaa. Rahojen palautuminen tilille vie muutaman päivän. Jos maksu on suoritettu luottokortilla, raha palautuu suoraan kyseiselle kortille.  

Vaihto- tai palautustilanteissa olethan aina ensin meihin yhteydessä sähköpostitse info@luufairytale.com. Liitä palautuksen mukaan saamasi kuitti, missä näkyy palautuksen syy, tilinumero sekä allekirjoituksesi.

 

Ongelmatilanteet ja reklamaatiot

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa meille virheestä viipymättä, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostiosoitteeseen info@luufairytale.com. Postissa vioittuneesta paketista tulee reklamoida viipymättä postiin.