Viivi

Viivi, hallituksen puheenjohtaja, materiaalit ja mallit.

 

Viivi on kahden tytön äiti Kangasalta. Viivin lempikuosi on kaalimaan kasvatit. Viivin pihaan on tehty pieni kasvimaa ja lapset rakastavat ajatusta siitä, että siellä elävät samat nauravat kasvikset kuin kuosissa

"Olen aina rakastanut pehmeitä mukavia vaatteita. Mitä värikkäämpiä, sitä parempi! Lapset saatuani ajattelin, että myös lapsillani oikeus mahdollisimman mukaviin vaatteisiin. Sellaisiin jotka eivät purista, kiristä tai joita täytyisi kiskoa johonkin suuntaan. Vaatteiden ekologisuus on kiinnostanut minua jo nuoresta lähtien. Haluaisin, että meidän valmistamia vaatteita voisi löytää kirpparilta 30 vuoden päästä myynnissä ja täysin edelleen käyttöön sopivina.

Nykyään uppoudumme satuihin lasteni kanssa tekemällä satuhierontaa ja satujoogaa. Kotimme on usein kuin Peppi Pitkätossun huvikumpu. Koirasta roikkuu askarteluvälineitä, kylppäri on piirretty täyteen kaakelitusseilla ja keittiönpöydällä ei ole tyhjää tilaa maalausvälineistä. Haluan, että lasteni vaatteet eivät vain ole satumaisen ihania, vaan ne mahdollistavat kaiken liikunnan riemun ja sotkuista syntyvän ahkeran pesun."